top of page
Litesport 1X baug.JPG

TEST EN LITEBOAT

Testroing foregår hele året. Vi har isfrie steder å sjøsette, dersom is er et tema. Liteboat Norge har ulike båter tilgjengelig for testing, avhengig av lagerstatus og sesong. For øyeblikket har vi:

 - LiteSport 1X

 - LiteRace 1X

 - LiteDuo 2X

Aktuelle steder for testroing er alltid i området rundt Sætre ved Oslofjorden. Se kart. Ta kontakt, så avtaler vi tidspunkt. Vi tar en teoretisk gjennomgang av prinsippene for roing, og deretter har du båten en times tid på egenhånd uten at vi er tilgjengelige. 

Klær: Kle deg som om du skulle på joggetur eller skitur, avhengig av årstid. Vanlige joggesko er fint. Om vinteren er det fint med høye slagstøvler med tykke sokker. Vi har spesialvest for roing, så det trenger du ikke ta med. Du ror på eget ansvar! 

Testroing og rokurs: About
LiteSport 1X side.JPG

PERSONLIG ROKURS

Rokurs foregår hele året. Tidligere kursdeltagere har satt pris på "1 til 1"-opplegg, der det er én instruktør til én deltager. Dermed er prestasjonspresset borte, og det er full fokus på teori, sikkerhet, praktiske øvelser og teknikk. Kurs er bygget opp med følgende moduler:

Modul 1: 2 timer - Bli kjent med robåten, teori på land, sikkerhet, ombordstigning og første rotur.

Modul 2: 2 timer - Andre rotur, fokus på sikkerhet, regler på sjøen og enkle grep for bedre teknikk.

Modul 3: 2 timer - Tredje rotur, innflettet repetisjon i videre fokus på roteknikk. 

Man står fritt til å hoppe av kurset etter hver modul. Tidspunkt for kurset tilpasses deltagernes kalender. Pris per modul inntil 2 deltagere sammen. - Kr. 2500,-. Fullt kurs, kr. 6000,-. 

Testroing og rokurs: About
bottom of page